XXVII TROBADA DE XEREMIERS I FIRA DE LUTIERS

XXVII TROBADA DE XEREMIERS I FIRA DE LUTIERS

La tradicional Trobada de xeremiers i Fira de luthiers a sa Pobla d'enguany, que tendrà lloc els dies 18, 19 i 20 de novembre.

  • Divendres dia 18 de novembre a les 18h a la Fundació ACA (Son Bielí, Búger). Col·loqui amb el cornamussaire Francesc Sans i el seu projecte L'infinit
Francesc Sans veu passar la vida amb una cornamusa a les mans. A força d’alenades fa créixer vibrants melodies que ballen, canten, riuen, somien, ploren... I ara ha arribat el moment que la petja es torni marca. Després d’un llarg bagatge escampant notes arreu de Catalunya, i encara per Europa, els Estats Units i l’Àfrica, veu la llum el seu primer treball discogràfic, un reflex del que és i del que vol ser: una cornamusa del segle XXI amb les arrels ben enfonsades però amb unes branques que van d’aquí cap allà, sense complexes. I així és com neix L’infinit, un recull de tonades tradicionals, pròpies, o versionades amb olor de terra, de la nostra terra, i amb color mediterrani.

Per xarxes_Mesa de trabajo 1 cop.jpg

  • Diumenge dia 20 de novembre a partir de les 9h a la Plaça MajorXXVII Trobada de xeremiers i Fira de luthiers. Si estau interessats en participar amb una paradeta de constructors, vos podeu posar en contacte al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  
  • Diumenge dia 20 de novembre a les 14h a Can Quic (C/ Mercat, 79). Dinar de germanor xeremiera. Per apuntar-se (inclou el menú d'arròs brut pobler, beguda, postres i cafè) és imprescindible inscriure's al formulari corresponent. El preu és de 15 € a pagar el mateix dia durant la trobada o al restaurant directament.

 

 

Marca Sa Pobla
logo fundacio