Avís
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 284

Antoni Simó Tomàs i Canyelles

1r tinent de batle. Cultura, Planejament urbanístic i Serveis Urbans

Va néixer a sa Pobla el 1990. És graduat en Sociologia per la Universitar de Barcelona (2014). Realitzà les pràctiques del Grau a la Fundació Jaume Bofil, en un projecte de participació de les famílies a l'escola. Entre les diferents línies d’estudi en el marc de la sociologia ha aprofundit en temes com ara la immigració i els processos migraroris, i com aquests es tracten als mitjans de comunicació i la construcció social mitjançant l’anàlisi crític del discurs. Ha estudiat el màster de professorat en l’especialitat de tecnologies de serveis (2017), per la Universitat de les Illes Balears. I actualment està estudiant el màster de Ciutat i Urbanisme amb l’especialitat en Ciutats i territoris sostenibles, per la Universitat Oberta de Catalunya.

Acabada la carrera s'inicia en política (2015), presentant-se com a cap de llista pel partit municipalista MÉS per sa Pobla. 

Ha dedicat temps com a monitor de temps lliure a l’Agrupament Escolta i Guia sa Marjal.

Té diverses publicacions a les Jornades d’estudis Locals de sa Pobla, en temes de joventut i noves tecnologies, immigració i urbanisme.

Actualment és el 1r tinent de batle de Cultura, Planejament urbanístic i Serveis urbans.

Antoni Simó Tomàs i Canyelles

1r tinent de batle. Cultura, Planejament urbanístic i Serveis urbans 

Contacte:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 971 54 00 54 
Toni Simo

És per a mi una enorme responsabilitat posar en marxa unes regidories que havien estat destinades a un segon pla o una extensió d’altres regidories, llevant la importància que es mereixen en tota la seva forma. Com a regidor de Participació Ciutadana, vull donar al poble la importància que es mereix com a tal i donar el gruix que es mereix en les decisions polítiques. Mitjançant les assemblees i altres mètodes de comunicació pretenc fer que la societat es fomenti en tres grans pilars: saber, decidir i canviar. Dins aquest gran marc com és aquesta regidoria pretenc posar en marxa de forma escalonada els pressuposts participatius. Un dels meus grans reptes és la voluntat de posar en valor el futur del nostre poble: infants, adolescents i joves. Dins l’àrea de joventut donaré importància al col·lectiu més tendre de la nostra societat, no només en les activitats del poble, sinó en termes d’emancipació i ajuda i orientació laboral, formativa i personal. De les tres regidories que en sóc el regidor la més nova és la d’innovació la qual me compromet a que sigui una gran ajuda, no només per a la institució pública, sinó per a tota la ciutadania. La creació d’una aplicació, la millora de la plana web, la millora de l’eficiència energètica dels edificis públics de l’Ajuntament són uns dels meus principals objectius.

Marca Sa Pobla
logo fundacio