Avís
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 284
Can Cirera Prim

Can Cirera Prim

Espai Can Cirera Prim

+34 971 54 00 54
C/ del Capità Pere, 72. Sa Pobla (Mallorca)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'Espai Can Cirera Prim és un espai que acull diferents serveis de la Regidoria de Cultura. Des de 2019, els serveis de Can Cirera Prim s'han ampliat, essent regidor de Cultura el senyor Antoni Simó Tomàs, oferint la consulta de fons d'autors i d'autores pobleres, la sala d'investigació i consulta i la sala d'estudi 24 hores. L'horari habitual de l'Espai de Can Cirera Prim és de dilluns a divendres de 8.00 h a 15.00 h.

La sala d'estudi 24 hores es regeix de la següent manera: 

La sala està disponible actualment de dilluns a divendres de 8.00 h a 15.00 h. I es calcula que a mitjan mes de març de 2019 es tendrà disponibilitat i en funcionament a totes les eines necessàries per a l'accés 24 hores. No obstant això, ja es poden apuntar creant l'usuari i el procediment és el següent:
  1. - S'ha de sol·licitar l'accés mitjançant el formulari que està penjat al web en aquest apartat i que estarà en físic a la recepció de l'Ajuntament. 
  2. - S'ha de registrar al registre de l'ajuntament juntament amb una fotocòpia de DNI per ambdues cares. 
  3. - Una vegada registrat Innovació en farà el registre i la validació de les dades a la base de dades de l'Aplicatiu o plataforma web per a l'accés a la la sala.
  4. - Una vegada creat l'usuari el departament d'Innovació enviarà un correu amb l'usuari i la contrassenya, a més estem habilitant l'usuari per a tenir accés a Internet (hi estem treballant)

El servei està disponible per persones de 16 anys per endavant.

 Actualment acull l'arxiu municipal de sa Pobla.

Download attachments:

Marca Sa Pobla
logo fundacio