Avís
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 284

Francesca Maria Mir Serra

3a tinenta de batle. Benestar social, Jovent i Escoleta

Va néixer a sa Pobla el 1977 i és diplomada en treball social per la UIB. Entre la formació continuada que ha fet es destaca el post grau en interioritat, autoestima i assertivitat i la formació en igualtat de gènere.
La seva experiència laboral s'inicia com educadora-monitora a Càritas en diversos centres d'acollida a dona i família l'any 2000.
També ha treballat des del 2001 en la Fundació IReS com educadora d'un programa d'inserció sociolaboral per a persones en situació de vulnerabilitat fins al juny de 2019. Al llarg de quatre anys va desenvolupar tasques de treballadora social en el Servei d'Atenció Social en els Jutjats d'Instrucció i Penal de Palma, també a través de la Fundació IReS. Arran d'aquesta experiència va ser membre participant en l'elaboració de l'Estudi: "diagósticoapoyo y control psicosocial en la suspensión de la condena de ingreso en prisión".
Durant la seva relació amb la Fundació IReS ha estat professora-tutora en la formació de pràctiques d'alumnes de grau de treball social i de grau mitjà d'integració social.
El seu caràcter actiu l'han mantinguda vinculada durant diferents moments de la seva vida amb l'Associació Pa i Mel com a monitora, voluntària en l'agrupació de protecció civil de sa Pobla i també com a membre actiu d'associacions de mares i pares de l'escoleta o de primària.
Està molt lligada a la cultura popular de sa Pobla, sobretot en destaca la seva relació amb els Caparrots Minyons. És coautora d'un conte infantil relacionat amb els Caparrots i les festes de sant Antoni: "22 minyons".

Francesca Maria Mir Serra

3a tinenta de batle. Benestar social, Jovent i Escoleta

Contacte:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 971 54 00 54
Xesca MIr

Marca Sa Pobla
logo fundacio