Concurs de curtmetratges 2020

Concurs de curtmetratges 2020

La situació excepcional en què vivim fa que no puguem sortir al carrer ni relacionar-nos amb normalitat, però això obre la porta a noves possibilitats que abans ni tan sols teníem contemplades.

Per això, des de l'Ajuntament de sa Pobla es vol fomentar la creativitat de tots els habitants de la localitat mitjançant el concurs "Rodant a Casa", en què s'insta a gravar creacions audiovisuals que expliquin històries des de la pròpia reclusió del confinament.

No cal disposar d'equips professionals, n'hi haurà prou amb un mòbil, i una bona història per explicar! Les obres seran breus, de fins a tres minuts de durada, i el termini per presentar-les finalitza el 17 de maig (nova data).

Per poder presentar les obres caldrà que almenys un dels participants visqui, treballi o hagi nascut a sa Pobla. Els treballs rebuts es podran veure en un espai ‘online’ i el concurs compta amb un primer premi dotat amb 200 euros.

A més, el certamen admet obres de tot tipus: ficció, documental, animació, experimental, etc. per la qual cosa cap història es queda sense el seu espai en aquesta iniciativa.

 

Download attachments:

Marca Sa Pobla
logo fundacio