ITINERARIS TURÍSTICS

ITINERARIS TURÍSTICS

Situat al nord-oest de l'illa de Mallorca i a menys de 10 quilòmetres de la costa, el municipi de sa Pobla desplega tot l'encant propi de les poblacions immerses en un entorn rural de la mediterrània. Envoltada de terres i camps de conreu, aquesta població proporciona als que la visiten un magnífic escenari per a la pràctica del senderisme i cicloturisme, oferint atractives rutes a través dels seus voltants que conviden a perdre's i a gaudir d'interessants recorreguts en qualsevol època de l'any.

Per tal motiu li proposam una sèrie d'itineraris pels voltants del nostre municipi, els quals li donaran a conèixer més de prop la nostra realitat i la nostra terra des d'una òptica diferent. Hem reduït a vuit els itineraris que vostè pot escollir en tot el nostre municipi. D'aquestes vuit rutes, quatre es poden realitzar mitjançant la bicicleta i quatre a peu.

DESCARREGA'T EL MAPA EN PDF AQUÍ

  • Itineraris urbans: Sa Pobla disposa d’una sèrie d’itineraris urbans, els quals recorren la part més antiga del poble. En aquests es poden observar quins són els elements típics de l’arquitectura mallorquina. La duració dels itineraris proposats és senzilla i curta. Amb la realització d’aquestes rutes podràs descobrir els tresors arquitectònics, monumentals i urbanístics de sa Pobla.

  • Itineraris rurals: Tot el terme municipal de sa Pobla constitueix una zona perfecta per gaudir de la bicicleta. A partir de les quatre rutes proposades es podran visitar tota una sèrie d’elements turístics destacables i es podrà recórrer per les terres i camps de conreu de sa Pobla.

Mallorca ha estat la seva opció per passar les vostres vacances i sa Pobla vol contribuir en fer-les inoblidables i dignes de repetir-les en el marc d’un indret únic.

CataláEspañol - English - Deutsch

Marca Sa Pobla
logo fundacio