Cinema a la fresca

Cinema a la fresca

CINEMA A LA FRESCA 2021 SA POBLA

Dimecres, 21 de juliol, a les 22 hores

Can Planes- espais d’art i cultura

IDÒ MATA’LS

Idò mata’l, una història de gàngsters pagesos

2005. Durada: 75’. Director: Javier Riera Actors: Javier Riera , Xavier Ramon , Alfredo Marí. Gènere: Comèdia, gàngsters.

L’any 2005 es roda, amb pocs mitjans, el curtmetratge “Idò mata’l, una història de gàngsters pagesos”. Una paròdia de les pel·lícules de cine negre ambientada a l’Eivissa més pagesa dels anys 60.

Dimecres, 4 d’agost, a les 22 hores

Piscina municipal

SCOOBY!

Títol original: Scoob! Any: 2020. Durada: 93 min. País: EUA. Direcció: Tony Cervone. Guió: Kelly Fremon. Personatges: Joe Ruby, Ken Spears. Historia: Matt Lieberman. Música: Junkie XL. Gènere: AnimacióComèdiaIntriga | Cinema familiarSuperheroisCans/Llops

Scooby i la colla s'enfronten al seu misteri més complicat: un complot per alliberar el gos fantasma Cèrber. Mentre corren per aturar l'apocalipsi ‘perruno’, el grup descobreix que Scooby té un èpic destí que ningú va sospitar mai.

Dimecres, 18 d’agost, a les 22 hores

Crestatx

EL VIATGE DE CHIHIRO

Títol original: Sen to Chihiro no kamikakushi. Any: 2001. Durada: 124 min. País: Japó. Direcció i guió: Hayao Miyazaki. Música: Joe Hisaishi. Gènere: AnimaciónFantàstic AventuresPel·lícula de culte.

Chihiro, un espavilada nena de 10 anys travessa un túnel que la porta, per art de màgia, a un extraordinari món paral·lel on tot el fantàstic esdevé de la manera més natural. És clar que els seus pares, convertits en porcs, no estan massa còmodes.

Premis

Oscar a la millor pel·lícula d'animació de 2002.

Marca Sa Pobla
logo fundacio