Cati Mayol

Cati Mayol

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Pla d'infància i adolescència de sa Pobla

El mes de gener de 2021, el ple de l’Ajuntament de sa Pobla aprovà per unanimitat l’elaboració del Pla Local d’Infància i Adolescència del municipi. Amb aquesta decisió es mostra el compromís de tota la corporació de posar la mirada en la infància i l’adolescència a l’hora d’impulsar les polítiques socials, econòmiques, urbanístiques, culturals, esportives i de temps lliure, entre d’altres,  de sa Pobla.

La primera acció que s’han duit a terme ha estat la recollida de les dades per a l’elaboració del diagnòstic que presentam en aquest document. 

Els apartats amb els que es divideix el Diagnòstic són:

a- Informació i dades de sa Pobla i de la ciutadania.
b- El resultat de les accions a rel de la recollida d’informació i detecció de necessitats. 
c- Un anàlisis DAFO
d- I finalment un apartat de conclusions. 

Volem posar en valor i agrair la participació que hi ha hagut per part dels infants, adolescent, les famílies,centre de salut, clubs esportius, centres educatius, seguretat ciutadana, associacions culturals i d’oci, serveis socials i altres empreses que treballen amb i per a la infància. 

El present Dignòstic servirà de guia per ordenar i definir les prioritats en temes d’infància i adolescència a sa Pobla i a cercar mecanismes per a que els infants i adolescents siguin òrgans actius i participatius on l'opinió dels quals pugui influir en les decisions de caràcter municipal.

Una agraïment especial a l’equip dels serveis socials de l’Ajuntament de sa Pobla i a la col·laboració de l’associació Pa i Mel com a agents impulsors del futur Pla Local d’Infància i Adolescència.

Vos convidam a seguir essent agents participatius d’aquest procés i que treballem tots i totes per a la defensa dels drets i l’atenció a la infància i adolescència de sa Pobla. 

Sa Pobla, setembre 2022

Llorenç Gelabert Crespí, Batle de sa Pobla.

Xesca Mir Serra, Regidora de Benestar Social i Joventut

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES

Del 2 d’agost al 23 d'agost.
ET REGALO LA MEVA MIRADA
Parc de Can Cirera Prim
Exposició de fotografies a l’aire lliure.
JOSEP LLUÍS LUNA

Una mostra que reuneix els treballs fotogràfics que ha realitzat el caçador d'imatges PEP LLUÍS LUNA durant aquests darrers anys al Festival Mallorca Jazz sa Pobla. Et regala la seva mirada.

El resultat és un projecte de documentació, una celebració de la vida en què prima el valor documental de les imatges, on l'ànima del jazz s'escolta i es veu, en el qual l’aficionat també reconeixerà l'amor, el respecte i l'admiració al jazz d'un home amb swing propi.

Les pots contemplar, seleccionar, escollir i  la preferida emporta-te-la a casa.

HENRI TEXIER QUINTET

Dimarts, 23 d’agost a les 22 hores
Parc de Can Cirera Prim

Henri Texier, contrabaix. Sébastien Texier, saxòfon i clarinet. Nguyên Lê, guitarra. Gautier Garrigue, bateria i Emmanuel Borghi, piano.

Henri Texier és un dels grans contrabaixistes del jazz contemporani,  i en actiu des de principis dels seixanta. Així mateix és multiinstrumentista, un cantant formidable, director d'orquestra i compositor.

La seva carrera com a baixista va començar en clubs de jazz parisencs, juntament amb Daniel Humair, on va tocar amb Bud Powell, Donald Byrd, Dexter Gordon o Chet Baker.

Va topar de cara amb el free jazz amb Don Cherry, Mal Waldron i Steve Lacy, entre d'altres. Artista inquiet, va afegir flautes, llaüt, percussions, piano i un baix elèctric al seu bagatge instrumental.

Als vuitanta va fundar una banda que unia el jazz amb el pop i les músiques del món. El saxofonista i clarinetista Louis Sclavis hi era a bord en aquell moment, juntament amb Aldo Romano.

Als finals dels vuitanta Texier va començar una fructífera relació amb el segell discogràfic Label Bleu, on ha publicat la major part del seu treball discogràfic. A principis dels anys 90, el seu fill Sébastien, es va unir al seu grup com a  saxofonista i clarinet. Els motius nord-africans han tingut un paper important en l'obra de Texier des de mitjans dels anys noranta i dos mil.

Aquest enfocament testimonia la frescor i la creativitat intacta d'aquest músic. Un plaer per a tots i tores

http://invivo.agency/portfolio/henri-texier/

Entrada: 10 €

https://ticketib.com/events/henri-texier-quintet-28e-festival-mallorca-jazz-sa-pobla

 

Subscribe to this RSS feed
Marca Sa Pobla
logo fundacio