Qué fer?

Qué fer?

Quan es viatja, un dels objectius és aprofitar al màxim el temps i tornar-se a casa amb la sensació de no haver-se perdut res del més important del lloc acabat de descobrir. És una tasca complicada, per això donam un cop de mà amb aquesta secció:

  • Esdeveniments: Vens de vacances a sa Pobla i no saps què fer? Sa Pobla és un poble actiu. Sempre trobaràs coses per fer. Aquí podràs veure l'agenda dels nostres pròxims i més recents esdeveniments: festivals, festes, fires, esdeveniments esportius i moltes més coses!

  • Itineraris turístics: Li proposam una sèrie d'itineraris pels voltants de sa Pobla i per el seu nucli urbà, els quals li donaran a conèixer més de prop la nostra realitat i la nostra terra des d'una òptica diferent.

  • Experiències turístiques: Viatjar no consisteix tan sols a visitar una destinació, sinó en viure-la! En aquest apartat podràs descobrir quines són les experiències turístiques que pots viure al municipi de sa Pobla.

  • Cultura i Patrimoni: Envoltada de terres i camps de conreu, aquesta població proporciona als que la visiten un magnífic escenari per gaudir de la seva cultura pagesa i del seu valuós patrimoni.

  • Gastronomia: El llegat gastronòmic de sa Pobla és el resultat del seu complex passat i de la seva identitat agrícola.

 

CataláEspañol - English - Deutsch

Marca Sa Pobla
logo fundacio