Fires i Mercats

FIRES

Fires d’oportunitats

Abril/Octubre. Els comerços del poble liquiden els seus estocs a uns preus molts baixos llibreries, roba, sabates, utensilis de cuina i alguns serveis. A la plaça Major. A la fira de l’abril també hi ha cotxes.  

Fira nocturna de sa patata

Juny. El primer divendres i dissabte de juny. Els diferents bars i restaurants del poble ofereixen una mostra de les seves especialitats elaborades amb patata, a la nit, a la plaça Major. Cuina tradicional i cuina d’avantguarda, i plats dolços i salats amb la patata com a ingredient principal. Es tracta de racions, que costen d’1 a 4 euros.

Fira de Tardor 

Novembre. El darrer cap de setmana de novembre. Fira comercial que gira al voltant d’un eix temàtic diferent cada any i que, en les darreres edicions, ha girat entorn del món de l’arròs, un dels elements més genuïns del camp pobler i ingredient bàsic de la nostra cuina. Activitats esportives, culturals i musicals, parcs d’atraccions, mostres d’animals, etc.. A més del programa Menjar bé, que es du a terme durant dues setmanes, amb el qual els diferents bars i restaurants ofereixen una oferta conjunta dels seus millors plats relacionat amb l’arròs. 

El cap de setmana anterior té lloc la Trobada de Gegants, la Trobada de Xeremiers i la Fira de Luthiers.

Fires

 

MERCAT

A sa Pobla, cada diumenge hi ha mercat.

Si veniu, podreu passejar-vos per les nostres places i carrers més cèntrics, en què trobareu una gran oferta de bars i restaurants on tastar les nostres tapes més tradicionals, de reconegut prestigi en tot Mallorca. El nostre mercat, en un entorn popular i alegre, i un tracte directe amb venedors locals i d’arreu del món, ofereix una gran varietat de productes, a preus molt atractius: Animals, bunyols, articles per a mòbils i electrònica, parament de la cuina, roba i complements, sabates, plantes, pollastres a l’ast, ...

Veniu i viureu una experiència singular. 

Mercat