Taller de Contacontes amb plastilina

Data inici
24-Maig-2024
Data fi
24-Maig-2024
Es Rafal
17 h
0 €

39.770005051258, 3.02334655

Taller de gran creativitat per animar la lectura, ensenyant tècniques de modelatge, mirant als llibres la possibilitat de transformar la imaginació en alguna cosa física, de la millor manera: divertint-se.
Escollim un conte que potser està relacionat amb alguna festa (com per exemple: dimonis per Sant Antoni, els Reis d'Orient per Nadal, Sant Jordi i el drac), bruixes, sirenes, pirates, animals, astronautes, monstres, personatges històrics (com Cleòpatra, Einstein, Frida Kalho, Charlot, etc.), personatges de còmics (com Astèrix, Tintin, Mortadel·lo, etc.) i, fins i tot, un autoretrat... o bé un conte que ens agradi o que la biblioteca estigui treballant a un club de lectura amb els nens i nenes
Expliquem el conte i, amb molta creativitat, fem el personatge protagonista en plastilina (de vegades canviem de material per fer-ho amb fang o pasta flexible).
Figures amb relleu, quadres, maquetes i caricatures o potser el teu personatge de conte preferit, llegir en veu alta, descobrir el plaer de la lectura.