Cap de Bou de Talapi 2024

Fecha del día
13-Julio-2024
Data fi
13-Julio-2024

Anima’t a venir vestit de groc, amb la camiseta del cap de bou de Talapi o amb algun complement d’aquest color! 

Durant tot el dia i davant les previsibles altes temperatures, l’Ajuntament de sa Pobla a través de la Fundació Cleanwave, a fi d’evitar la proliferació de plàstics d’un sol ús i la deshidratació durant la festa, instal·larà una botella gegant de 500 litres d’aigua davant l’edifici consistorial perquè tots els que participin disposin d’aigua potable gratuïta en tot moment sempre tenint en compte que l’aigua és un bé escàs i, per tant, s’ha d’evitar malbaratar-la. La festa durarà fins a les 4 h amb bona música a càrrec de discjòqueis i grups locals. T’hi esperam!

Consulta la programació completa:

A les 11 h.Vine amb la teva bicicleta a cercar el Cap de Bou de Talapi.  
Concentració al carrer Capellà Robes (a la sortida de la carretera sa Pobla-Llubí). 
A les 11.30 h.Sortida del Cap de Bou a la finca de Talapi. Amb la narració de Maria Antònia Crespí. 
A les 12 h. Partida de Talapi cap a sa Pobla amb el Cap de Bou. Arribada a la plaça Alexandre Ballester. (recorregut: carretera de Llubí - carrer General Cabrinetti - carrer Major - carrer Església- plaça Alexandre Ballester).
A les 12.30 h.Cercavila fins a sa plaça de “sa Quartera”, amb els caparrots des Grif, l’Anguila i els caparrots d’estiu de la colla infantil d’Albopàs i la Banda de Música de sa Pobla (Recorregut carrer Asalto – carrer Muntanya – plaça Major – plaça de sa Quartera).
A les 13 h.Inici de la festa i presentació de pregoners Cap de Bou 2024, el grup “Xarop de garrot” a càrrec den Toni Gost “Curro”.
A les 13.30 h.Actuació de la colla infantil i Batukada Albopàs.
A les 14 h.El CAP DE BOU té gana. Tothom a dinar!
A les 17.30 h.Panxa plena, el CAP DE BOU DE TALAPI encetarà la festa a la plaça Major.
De 17.30 a 4 h.Djs: J. Magranetes, Toni Comas & friends, Moranta, X&K, 3 Brothers, Selin Kaya, Coyote Ugly, NØN.
A les 19.30 h.Batucada a la plaça Major, a càrrec dels Tamborers d’Albopàs.

Tant l’Ajuntament com el Col·lectiu Cap de Bou de Talapi, us demanam màxima responsabilitat, perquè la festa pugui transcórrer sense incidents. Feim festa, feim poble, amb seny.