Oberts els terminis d'inscripció a Caparrots, Caparrots minyons i Dimonis

06-November-2023

CAPARROTS MINYONS

Podran incorporar se a la Colla de Caparrots Minyons totes les persones de sa Pobla que estigui n empadronades al poble i que acreditin tenir un mínim de 6 anys i un màxim de 7 anys el dia del sorteig.

CAPARROTS

Podrà incorporar se a la Colla de Caparrots tota la ciutadania de sa Pobla que estigui empadronada al poble, a partir dels 18 anys complerts el dia del sorteig.

DIMONIS

Podran incorporar-se a l’actual Colla de dimonis tota la ciutadania de sa Pobla que estigui empadronada al poble, major d'edat i un màxim de 50 anys.

TERMINIS D'INSCRIPCIÓ

A partir de la publicació de les bases i reglaments dels Caparrots minyons, Caparrots i Dimonis, es podran presentar sol·licituds al Centre de Cultura Es Rafal (C/ Asalto, 14) fins el darrer dia hàbil del mes de desembre, dia 29 de desembre fins a les 14h

El dia de Sant Antoni (17 de gener), en haver acabat les beneïdes, tindrà lloc a Can Planes (o a qualsevol altre indret designat per la regidoria de Cultura) el sorteig dels Caparrots i Caparrots minyons.

El dia 7 de gener, a l’acte de la prohomenia per a l’elecció del clamater a l'església de Sant Antoni Abat de sa Pobla, tendrà lloc el sorteig dels Dimonis