Programa SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2024

10-Juli-2024

L’Ajuntament de sa Pobla arranca el mes de juliol amb la contractació de quatre persones, les quals s’incorporen temporalment a la plantilla municipal gràcies al programa SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2024.

El programa ha estat promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del SEPE per mitjà de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals. 

L’objectiu és regular la concessió de subvencions destinades a finançar els costs laborals, inclosa la cotització empresarial a la Seguretat Social, que es derivin de la contractació de persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30 anys, que reuneixin els requisits  per poder signar un contracte formatiu per obtenir la pràctica professional adequada al nivell d'estudis o de formació cursat, que siguin contractades per part dels ens locals o bé de les entitats que en depenen o que hi estan vinculades.

La inversió que es finança per part del SOIB per poder dur a terme aquestes contractacions és de 130.976,60 euros.

Els perfils contractats són:  1 Grau Universitari en Psicologia, 1 Grau Universitari en Administració i Direcció d’Empreses, 1 Grau Universitari en Periodisme i 1 CFGS en Administració i Finances.