PAGAMENT DE TRIBUTS EN TERMINI VOLUNTARI DE L’AJUNTAMENT DE SA POBLA CORRESPONENT A L’EXERCICI DE 2024

25-September-2024

Termini voluntari de pagament: De l’1 d’octubre a 2 de desembre de 2024 (ambdós inclosos) 

Conceptes:  
‒ Impost sobre béns immobles 
‒ Impost sobre activitats econòmiques 
‒ Impost sobre vehicles de tracció mecànica 
‒ Taxes preus públics (rètols)

OBTENCIÓ DE L’AVÍS DE PAGAMENT

‒ Per INTERNET

Amb el codi de contribuent, DNI electrònic, certificat digital o Cl@ve, a través del Carter Virtual (www.atib.es > Carter virtual). 

A través del Servei de Consultes i suggeriments (www.atib.es > Consultes i suggeriments). 

De forma presencial a l’oficina de recaptació de l’ATIB situada al carrer de l’Escola, 10 baixos B, 07420 Sa Pobla, de dilluns a divendres de les 8.15 a les 13.45 hores, o a qualsevol oficina de recaptació de tributs locals de l’ATIB (es poden consultar les dades i els horaris de les oficines en el web www.atib.es > Tributs locals > Oficines de recaptació, o al telèfon 971 717 000). Sol·liciteu CITA PRÈVIA, que podeu fer per Internet, a www.atib.es > Cita prèvia, o telefonant al 971 678 404). 

Una vegada obtingut l’avís de pagament o el document d’ingrés, les FORMES DE PAGAMENT són les següents: 

‒ Per Internet, en www.atib.es > Tributs locals > Pagament de tributs locals de cobrament periòdic, mitjançant el servei de banca electrònica de les entitats col·laboradores en el pagament telemàtic o amb targeta de crèdit o de dèbit, amb independència de l’entitat que l’emeti. 

‒ A qualsevol oficina de les entitats bancàries col·laboradores següents: CaixaBank; Banca March; BBVA; Bankia; Banco Santander; Targobank; Banc Sabadell; Colonya, Caixa de Pollença; Cajamar – Caja Rural; Ibercaja; Deutsche Bank. 

‒ En els caixers automàtics de CaixaBank i BBVA. 

REBUTS DOMICILIATS: Es pot seleccionar el dia de càrrec en el compte de domiciliació a través del Carter Virtual (www.atib.es > Carter virtual). En cas que no es seleccioni cap dia, els rebuts domiciliats es remetran a les entitats bancàries pel seu càrrec en compte a partir del dia 15 de novembre de 2024.