Es Rafal Biblioteca de sa Pobla, Premi Maria Moliner

21-Oktober-2024

Estem molt orgullosos d’anunciar que la biblioteca ha estat reconeguda com una de les guanyadores del prestigiós Premi Maria Moliner 2024 gràcies al nostre projecte “Molt més que una biblioteca”. Aquest guardó, impulsat pel Ministeri de Cultura i Esport, té com a objectiu reconèixer les millors iniciatives de foment de la lectura i dinamització cultural a les biblioteques públiques de tot l’Estat.
El projecte premiat, “Molt més que una biblioteca”, ha destacat per oferir una programació variada i innovadora que va més enllà del préstec de llibres. Amb activitats dirigides a tots els públics, hem creat un espai que promou la cultura, l’aprenentatge i la participació ciutadana. Tallers, clubs de lectura, xerrades amb autors i esdeveniments per a famílies són només alguns dels exemples de les propostes que fan de la nostra biblioteca un lloc viu i dinàmic.
El premi consisteix en una dotació econòmica de 2.777,77 €, que es destinaran íntegrament a l’ampliació del fons bibliogràfic. Això ens permetrà oferir una oferta encara més diversa i actualitzada, responent així als interessos i necessitats dels nostres usuaris.
Aquest reconeixement reafirma el nostre compromís amb la promoció de la lectura i la cultura, consolidant-nos com un espai de referència per a la comunitat. És un impuls per continuar treballant amb la mateixa passió i dedicació, apostant per una biblioteca que no només presta llibres, sinó que també crea experiències i fomenta la cohesió social.
Agraïm el suport dels nostres usuaris i col·laboradors, que fan possible la nostra tasca diària, i celebrem aquest premi com un èxit compartit amb tota la comunitat. Us convidem a continuar formant part d’aquesta aventura cultural i a gaudir de les novetats que ens permetrà incorporar gràcies a aquesta distinció.