Serveis d'atenció domiciliària, a la dependència i promoció de l'autonomia personal

SERVEI DE CENTRES DE DIA 

Servei d’atenció integral durant el període diürn per a persones en situació de dependència, amb l’objectiu que mantenguin el major nivell possible d’autonomia personal o el millorin, i, donar suport a les famílies o a qui en té cura, i cobrir-los les necessitats d’assessorament, prevenció, rehabilitació, orientació per a la promoció de l’autonomia, habilitació o atenció assistencial i personal.

Centre de dia Huialfàs, c/ de l’Oli 17 sa Pobla. De dilluns a divendres de 8 a 18h 2.2. 

SERVEI D’AJUDA A DOMICILI 

Servei que es presta en el domicili de les persones amb manca d'autonomia personal, amb dificultats de desenvolupament o amb problemàtiques familiars especials que els impedeixen dur a terme de manera autònoma les tasques habituals de la vida quotidiana. 

Carrer Curt 4 baixos 

SERVEI DE MENJAR A DOMICILI 

Servei dirigit a persones majors i/o a discapacitades amb dificultats d’autonomia que consisteix en la provisió de menús elaborats i la seva distribució al domicili. 

Carrer Curt 4 baixos 

SERVEI DE TELEASSISTÈNCIA 

Servei permanent que permet activar una unitat de control remot (UCR) al qual de forma immediata es connecta amb la central de teleassistència el personal de la qual està específicament preparat per a donar resposta adequada a la situació/problema presentada (emergències sanitàries i/o socials, crisis de solitud, crisi d’angoixa, etc.).