ESCOLETA MUNICIPAL HUIALFÀS

L’escoleta Municipal Huialfàs és un centre d’educació infantil que des de la seva inauguració a l’any 1991 fins a l’any 1995; albergà infants d’edats compreses entre els tres mesos i els quatre anys. Fou a partir de l’any 1995, quan tan sols albergà infants dels quatre mesos als tres anys.

L’escoleta està situada a les afores del poble . Davant per davant hi tenim el centre de dia de persones majors.

Consideram que és un fet mencionable que segons quins serveis que ofereix l’ajuntament estigui agrupats dins la mateixa zona. Podem apropar els majors als infants i a l’inversa...és a dir.... “ ENGRANDIR LA NOSTRA COMUNITAT EDUCATIVA.”

L’Escoleta és aconfessional i respectuosa amb totes les creences i es manifesta lliure de qualsevol tendència ideològica i respecta el nivell maduratiu i el ritme d'aprenentatge de cada infant.

El nostre centre creu en els valors recollits a la Declaració dels Drets de l’Infant, per tant l’educació que s’impartirà serà la mateixa independentment de la identitat i nacionalitat dels infants, així com també el desenvolupament de l’àmbit familiar.

QUÈ PRETENEM

-Potenciar l’autonomia de l'infant com un element fonamental pel seu desenvolupament. Tot lligat amb el treball de la vida quotidiana dins l’aula.
-Treballar l’ensenyament actiu en el qual es desenvolupi la iniciativa i la creativitat.
-Treballar per aconseguir un ambient càlid, respectant la llibertat individual per a una bona convivència entre els infants i el personal del centre.
-Establir relacions sistemàtiques de col•laboració i coordinació amb els altres centres d’educació del poble i entitats socials.
-Crear materials i eines per a facilitar l'aprenentatge de l'infant.
-Potenciar un espai adequat segons les característiques maduratives de cada grup d'edat.

Més informació del projecte educatiu clicant aquí.

Carrer s'Oli s/n. 07420. sa Pobla (Mallorca)
+34 971 862 019

39.767802053982, 3.01746825