Turisme esportiu

El nostre municipi ofereix possibilitats per a tota classe d'esport i compta amb moltes d'instal·lacions municipals. Entre els esdeveniments esportius celebrats durant l'any cal destacar: Sa Llego (gener), la Mitja Marató (febrer), la Cursa de 10 km (febrer), la cursa nocturna Memorial Pere Pixedis (juliol), el Triatló contrarellotge per Equips (juliol) i el Duatló (desembre).

Cicloturisme: El boom que experimenta aquest esport troba un dels seus epicentres en el nord de l'illa, sobretot en els nuclis turístics del voltant de sa Pobla: can Picafort, Muro, Alcúdia i Pollença; durant tots els mesos de l'any. Aquest fet és degut al bon clima i a les excel·lents carreteres aptes per practicar el ciclisme, les quals connecten tots els pobles de l'illa. A més, la pràctica del ciclisme a més permet contemplar un alt nombre de paisatges icònics de l'illa. A causa d''aquests factors, Mallorca s'ha convertit en un paradís pels amants del ciclisme, siguin professionals o amateurs.

Senderisme: La zona nord de l'illa compta amb una infinitat d'excursions per descobrir el paisatge del Mediterrani a peu. A més a més, a sa Pobla es troba el Parc Nacional de l'Albufera, el qual esdevé l'entorn natural ideal per poder passejar i gaudir de la flora, fauna i natura. D'aquesta manera, una de les millors rutes senderistes per realitzar al municipi de sa Pobla són els camins que recorren el Parc Natural de s'Albufera.

Instal·lacions esportives: Sa Pobla compta amb un ampli ventall d'instal·lacions esportives. La majoria d'elles es concentren al Poliesportiu municipal, situat al Camí son Basca. Allà es poden trobar: un camp de futbol de gespa natural amb graderies, un camp de futbol de gespa artificial, quatre pistes de tenis greenset, una piscina exterior olímpica, una piscina petita 6x4m, una piscina coberta 25x12m, un pavelló, un pavelló semicobert, una pista d'atletisme 370 metres de corda (no homologada) i dues sales polivalents. Per altra banda, en altres punts del poble, hi ha altres instal·lacions esportives, com ara un skate park i una pista exterior de bàsquet i futbet.